Torsdag 21. september 2017
Vedr. artiklen om ”Platugle på spil”…
Skrevet af Gert Bøsewetter, Brønshøj - 13. april 2014, 19:51:37

Læste i sidste uge om den falske indsamler, som angiveligt skulle skaffe penge til Bellahøj Skoles lejrskoleprojekt. Er i denne forbindelse noget overrasket over politiets reaktion på skolens henvendelse.

I tider, hvor man i Etaten opfordrer borgere til at henvende sig, hvis man ser eller hører noget mistænkeligt kan det forekomme ejendommeligt, at politiet afviser skolens henvendelse med den i avisen nævnte begrundelse. I dette tilfælde bliver Bellahøj Skoles navn jo tydeligvis misbrugt til ulovligheder, og manglende politimæssig opfølgning på dette må altså karakteriseres som en oplagt fejlvurdering fra politiets side.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter