Vis dit barn, hvor fantastisk I kan have det sammen
Ziebell-Wellness-02-13-14.jpg
Gitte Ziebel starter nye legestuer op i Brønshøj. Nøgleordene er bevægelse, musik og nærvær. Hun satser på at få legestuerne integreret i hele Københavnsområdet. Foto: Kaj Bonne
Kom til legestue med bevægelse og nærvær

”Jeg gør små smil større, ”siger Gitte Ziebel. Hun udvikler børns krop, sundhed og humør og starter i april en bevægelseslegestue for børn mellem 10 måneder og 2 år i Brønshøj.

”Jeg synes, der mangler noget fokus på bevægelse hos de børn, hvor barslen slutter og hverdagen ruller. Al læring foregår gennem bevægelse, og fundamentet for god læring starter tidligt,” fortæller Gitte Ziebel, der opfordrer forældre til at lave aktive ting sammen med deres barn.

”Vi er rigtig gode til at lave siddende ting med børnene, men kroppen vil gerne lære og lege.”

 

Ingen tonsehold

”Nå jeg arbejder med børn, så er børnene i centrum, selvom forældrene også deltager.

Legestuen har fokus på bevægelsesglæde, musik samt forældre og børns samvær med hinanden,” fortæller Gitte Ziebel, der lægger vægt på, at hendes legestuer ikke er et af de tonsegymnastikhold, hvor det handler om at løbe vildt omkring uden retning.

”Jeg koncentrerer mig om roen, nærværet og legen, men det betyder ikke, at der ikke er gang i den, for det er der,” fortæller Gitte Ziebel, der hører forældrene berette om trætte, men også meget rolige børn efter legestuerne.

 

Sort bælte i glæde

Gitte Ziebel har et hav af uddannelser, der alle sammen retter sig mod at skabe ro, glæde og balance i eget og barnets liv. Hun har en pædagogisk baggrund og har i 28 år arbejdet med børn.

”Jeg har det sorte bælte i happy living og mønsterbrydning. Familierne har et helt specielt samvær i de her bevægelseslegestuer. Den måde, forældrene er sammen med deres børn på, er noget de tager med sig ud fra rummet og hjem. Effekten varer ved,” fortæller Gitte Ziebel, der lægger op til fis og ballade.

”Vi fjoller sammen børn og voksne, for jeg tror det er vigtigt, at forældre tør fjolle med deres børn. At begge parter oplever, at de kan lege sammen og vise forskellige følelsessider.”

Gitte Ziebel betragter også legestuerne som en slags afstresning for børnefamilier.

 

Slutter med afspænding

Legestuerne foregår en lørdag hver måned, og det er et åbent tilbud, hvor familierne ikke behøver at komme hver gang.

”Det er fleksibelt, men de fleste kommer hver gang. De glæder sig , og kan mærke at børnene har godt af det. Forældrene føler også selv, at de får en masse redskaber,” fortæller Gitte Ziebel.

I løbet af en legestue bliver der arbejdet med masser af bevægelse; blandt andet balance og langsomme og hurtige bevægelser. Der er altid fokus på musik, kropsbevidsthed og alle børnenes sanser. Legestuerne slutter altid med afspænding.

 

Næste legestue:

Datoer: 12. april eller 10. maj fra klokken 11.00 – 11.45.

Sted: Pilegården

Pris: Det koster 85 kroner for en voksen og et barn.

Frist for tilmelding: Der er plads til max. 20 mennesker – først til mølle.

Sådan gør du: Hvis du vil være med så tilmeld dig på telefon 30278780 eller send mail til kontakt@ziebelwelness.dk

Du kan komme en eller flere forældre. Du kan også komme som bedsteforælder sammen med dit barnebarn.

 

Om Gitte Ziebel:

Gitte Ziebel er blandt andet uddannet pædagog, tankefeltsterapeut, Gotved bevægelsespædagog, coach og mindfulness instruktør. Hun er selvstændig og driver firmaet Ziebel Wellness. Hun underviser blandt andet i babyrytmik på diverse aftenskoler og inddrager altid alle sine kompetencer i arbejdet med børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top