Mandag 29. maj 2017
Restaurant Utterslev 02 21-14
Vi udgiver os ikke for noget, vi ikke er. Vi er ikke en Michelin restaurant, men vi laver noget, der ligner. Foto: Kaj Bonne.
Vi faldt ned af stolene!
SWAG på Utterslev Torv er nomineret til byens bedste nye restaurant
Skrevet af Dorthe Brandborg - 28. maj 2014, 13:20:49

Skråt overfor gadekæret Utterslev Torv ligger der en lille men meget interessant restaurant. Ikke videre prangende men med en hel særlig hygge og stemning og med et par indehavere, der forstår sig på gourmetmad og på at kunder.
SWAG hedder restauranten, som for nylig er blevet nomineret til byens bedste nye restaurant i AOK.
De to 34-årige barndomsvenner Thomas Pamperin og David Cartwright gjorde i august 2013 en drøm til virkelighed, da de fandt en gammel forretning på Skoleholdervej, hvor der lige kunne være plads til 14 spisende gæster, et køkken og en take away og kaffeshop.
Thomas har arbejdet i Frankrig og på flere gourmet-inspirerede restauranter i København, mens David har arbejdet med event og detailhandel og har en halv kokkeuddannelse.
Vennerne havde gennem længere tid ledt efter et godt sted til deres restaurant – et sted hvor de kunne leve drømmen ud om et spisested med en hyggelig og afslappet stemning, og hvor folk blev sendt hjem med en god oplevelse.
-Vi ville ikke ind til byen, for så ville vi bare drukne i havet af restauranter og så skulle vi også skrue priserne vildt op. Vores koncept har været at man skal kunne gå ud og få lækkert mad til en ordentlig penge – en treretters menu for 300 kroner, fortæller David, der mener, at han og Thomas har fundet en lille niche og et godt sted at placere deres restaurant.
-Vi ligger lige i smørhullet. Der er masser af store villaer i området, og så er der studerende, tilføjer Thomas, der selv bor et stenkast fra Utterslev Torv med kæreste og barn.
Navnet SWAG står for Simpel Wine and Gourmet og restauranten er indrette med fransk touch med rå mure, prismekrone og franske plakater.
Thomas og David har selv indrettet og svunget penslerne, boremaskiner og gulvmopper, da midlerne ikke har været uendelige.
-Vi har nok investeret omkring 200.000 kroner og i starten fik vi ikke selv løn. Lad os bare sige, at vi har været rigtig gode venner med IKEA, siger David med et grin.
Duoen er enige om, at de ikke går ikke efter at få Michelin stjerner, men de vil lave mad, der ligner og smager lige så godt.
På SWAG kommer man også til at spise med øjnene. Vi kan godt lide at give gæsterne en surprise og der kommer altid gode kommentarer, når de ser tallerkenen
David og jeg var ved at flade ned af stolene, da vi fik nomineringen. Vi har fået et spark i den rigtige retning og det har givet ekstra skub i forretningen. Nu skal folk bestille i god tid, hvis de vil have bord, siger Thomas.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter