Mandag 25. september 2017
Foto: Christian Ebbe
Aftenløb i mosen
Det er igen blevet tid til at snøre løbeskoene og samle familien og venner! For på tirsdag den 27. maj er der igen Aftenløb i mosen.
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 20. maj 2014, 08:38:27

Kom og løb og få en hyggelig aften ved Utterslev mose. Vælg mellem 3,1 – 6,2 – 9,3 km og tilmeld børnene til 3,1 km.

Alle får start nr. med chip og personlig tid. Der er en medalje til alle børn, når de kommer i mål og flotte lodtrækningspræmier til de voksne fra Kaiser Sport og CEP. Bestil en lækker sandwich eller salat når du tilmelder dig løbet og nyd den i det grønne område, hvor der også er en legeplads, hvor børnene med sikkerhed vil hygge sig. Alt dette ligger ved start og mål området på hjørnet af Åkandevej og Pilesvinget i Brønshøj.

Vil du med ud og løbe, så tilmeld dig på www.sportsaktiviteter.dk, her kan du også læse mere om løbet. Det er Løbeklubben på Facebook som sammen med Sportsaktiviteter og Brønshøj Husum avisen, der står bag løbet.

Læs mere på www.facebook.com/sportsaktiviteter

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter