Mandag 25. september 2017
Swing Cats. Foto: Privat.
Asfaltbal i Pilegårdens have
Brønshøj Copenhagen Jazz Club fejrer 25 års jubilæum
Skrevet af Mette Røhrmann Bau - 20. maj 2014, 21:23:20

For 25 år siden blev den lokale jazzklub i Brønshøj stiftet af familierne Petersen og Zabel. Begge familier var rigtig glade for jazz og syntes derfor, at det var på tide, at bydelen fik deres egen jazzklub. Det er gået fantastisk godt med besøg af både lokale jazzmusikere, bands fra både Sjælland og Jylland og endog store navne fra Europa og USA.
Jubilæet fejres m/ stort Asfaltbal i Pilegårdens Have lørdag den 24. maj kl. 15.00 – 20.30. Kom og få en swing-om eller lyt til de 2 populære orkestre, som når langt ud over scenekanten: Kl. 15.00 – 17.30 Henning Munk og Plumperne. Der spilles en serie af standards, evergreens og klassikere bl.a. inspireret af Sidney Bechet. En odyssé gennem et århundredes Blues og Ballader. Kl. 18.00 – 20.30 Swing Cats. Et orkester, der altid skaber festlig stemning med frisk og dansevenlig musik. Swingende New Orleans Jazz samt Jump og Blues. I anledning af Klubbens 25 års jubilæum er entréprisen for de 2 koncerter kr. 25,00.
Café Glad står for salg af drikkevarer, kaffe/kage og sandwich. Desuden er der mulighed for at købe en lun ret omkring aften.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter