Søndag 22. oktober 2017
Fra sidste års Brønshøj-Husum Walks. Her ved en post Utterslev Mose. Foto: Brønshøj-Husum Lokaludvalg.
Brønshøj-Husum Walks den 23. maj
En anderledes gåtur på ca. 3 km. for borgere over 60 år i Brønshøj, Husum og Tingbjerg i Utterslev Mose med opgaver undervejs og præmier, sandwich samt kaffe til sidst
Skrevet af Erik Fisker - 20. maj 2014, 20:58:17

Der er også i år mulighed for at gå sommeren i møde med Brønshøj-Husum Walks og i fællesskab med andre. Brønshøj-Husum Lokal­udvalg afholder igen i år den efterhånden traditionsrige gå-quiz for bydelens seniorer i samarbejde med Brønshøj-Husum Aktiv Center, Walk & Talk Vanløse, Tingbjerg Pen­sionistklub, Husum Vænge Centret og Kultur­huset Pile­gården.
Det går løs fredag den 23. maj, kl. 10-14, og deltagerne garanteres motion ikke bare til benene, men også til hjernen, sangstemmen og lattermusklerne. Dagen starter på Boldklubben FIXs boldbane på hjørnet af Brønshøj Kirkevej og Pilesvinget med fællessang og opvarmning af lattermusklerne ved latterinstruktør Susanne Sivert. Herefter bliver deltagerne sendt af sted i mindre hold og skal svare på sjove spørgsmål ved poster, som er placeret ved Utterslev Mose. Til slut slår Kulturhuset Pilegården dørene op for en hyggelig afrunding på dagen med kaffe og sandwich samt uddeling af præmier. Blandt andet udloddes gavekort til motionscenteret FIT-IN i Kulturhuset Pilegården.
Pris: 30 kr. Billetter kan købes på dagen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter