Tirsdag 26. september 2017
Mikkel Nøhr Christensen Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj profil forlænger
Den 23-årige midtbanespiller Mikkel Nøhr Christensen har forlænget sin aftale et år med Brønshøj Boldklub. Mikkel, der kom til Brønshøj for 2 ½ år siden, er en kreativ, driblestærk midtbanespiller, der foreløbig har scoret syv mål i denne sæson. Senest et mod AB i lørdags. Aftalen løber frem til sommeren 2015.
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 26. maj 2014, 17:53:05

”Mikkel er en spiller med et stort potentiale, og han har en utrolig vigtig rolle på vores divisionshold”, udtaler sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.” Derfor har vi forlænget med ham. Han er en fantastisk spiller, som er inde i en spændende udvikling, og vi venter os meget af ham. Samtidig er han med sit gode humør og sociale indstilling en vigtig brik på holdet også udenfor banen”, slutter sportschefen.

Mikkel Nøhr Christensen har tidligere spillet i Hvidovre IF og Avedøre. Og i sin tid hos hvepsene har han spillet i alt 52 kampe og scoret 11 mål.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter