Tirsdag 26. september 2017
Fest for oldies
Så byder Smørhullet indenfor igen til fest for gamle medlemmer af ungdomsklubben
Skrevet af Erik Fisker - 28. maj 2014, 14:15:51

Enhver alder har sin egen charme. Det gælder også medlemmerne i Smørhullet – Husums lokale fritids- og ungdomsklub. Men når man passerer de 18 år, er det definitivt slut med at være ung og medlem af ungdomsklubben. Sådan da. For i Smørhullet samler man en gang om året tidligere medlemmer. – Klubben havde sin storhedstid med bunkevis af unge i 70’erne og 80’erne. Dengang var der fuldt hus et par gange om ugen, når den lokale diskjockey skruede op for grammofonerne. Og man lod popmusikkens toner fylde lokalet, hvor op mod 300 unge trådte deres teenagesko til tidens rytmer, mens hormonerne fløj gennem luften, fortæller forstander Jesper Puch Hansen.

Temaet er i år 70-80’ernes Village People
Igen i år bliver der mulighed for at mødes med gamle venner, når klubben åbner dørene lørdag den 1. juni til klubfest. Adgangskortet er, at man har været medlem af klubben – og man må gerne invitere sin bedre halvdel med. Der bydes på en festlig middag efterfulgt af diskorytmer fra dengang, hvor alle var yngre, og danseskoene sad spændt fast på fødderne.
– Ideen med en fest for gamle medlemmer har efterhånden været kørt nogle år – og det er altid sjovt at møde gamle medlemmer, hvor man kan svømme hen i sjove minder og oplevelser, siger Jesper Puch Hansen, som selv har arbejdet i Smørhullet i en menneskealder. Deltagelse i festen kræver, at man har købt billet inden dørene åbnes. Billetterne til kr. 150,- kan købes alle hverdage i caféen i Smørhullets åbningstid. Der er ingen salg af billetter på selve dagen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter