Torsdag 21. september 2017
Foto: Synkoperne.
Forårskoncert med Synkoperne
Det er tid til koncert med det lokale kor
Skrevet af Mette Røhrmann Bau - 20. maj 2014, 21:24:48

Synkopernes faste dirigent Lise Rydstrøm medvirker en af Kulturhuset Pilegårdens musikundervisere, pianisten Lars Emil Riis Madsen og efter korets optræden spiller en gruppe, der kalder sig Boogalooh Broths. Hvad der gemmer sig bag gruppens flotte navn, bliver en overraskelse for publikum. Korets egen koncert byder traditionen tro på en blandet buket af rytmiske sange med alt lige fra Swedanes til Bo Kasper på repertoiret og mon ikke, der også bliver anledning til lidt fællessang? Koncerten foregår i Kulturhuset Pilegårdens café tirsdag d. 27. maj kl. 19.30, og der er fri entre.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter