Tirsdag 26. september 2017
Gratis workshop med Rachel Søgaard
Kunne du tænke dig at strikke mere kreativt?
Skrevet af Dorthe Brandborg - 6. maj 2014, 11:40:38

Så kig forbi Kulturhuset Pilegårdens café tirsdag d. 13 maj kl. 19. Her har et lokalt netværk af strikkeentusiaster nemlig inviteret strikkedesigneren Rachel Søgaard, som man nærmest kan betegnes en ægte strikkekendis, forbi Pilegården, hvor hun deler lidt ud af sin viden. Det eneste, som du skal medbringe er farveblyanter i de farver, som du vil eksperimentere med, eventuelt almindeligt ternet papir, samt lidt garn og passende strikkepinde, hvis du vil omsætte dine tegninger til strik. Medbring gerne strømpepinde, så du kan strikke.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter