Lørdag 23. september 2017
Gud & Gaffel i Husum Kirke
Skrevet af Erik Fisker - 20. maj 2014, 21:21:44

Torsdag den 22. maj, kl. 17 er der gudstjeneste i Husum Kirke tilrettelagt på børnenes præmisser med efterfølgende børnevenlig aftensmad.
Det er sognepræst Iben Hornshøj Sørensen, der inviterer til en gudstjeneste i Husum Kirke for børn og familier, for unge og gamle – med fortælling, leg, bevægelse og sang. Denne gang er overskriften: Daniel og de farlige løver. Børnene vil møde farlige løver, en stolt konge og en modig slave, når præsten fortæller om Daniel. Det bliver en lille bitte smule uhyggeligt, men alt ender godt! Bagefter er der børnevenlig aftensmad, hvorefter børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Det er gratis at spise med, og det kræver ikke tilmelding.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter