Lørdag 23. september 2017
Anne-Mette Wehmüller, kandidat til valget på søndag. Foto: Pressefoto
Lokal kandidat til valget
Anne-Mette Wehmüller, med bopæl i Brønshøj, stiller op til valget til EU-Parlamentet. Hun er opstillet af SF og er nummer tre på partiets liste
Skrevet af Erik Fisker - 20. maj 2014, 21:02:31

– Jeg stiller op til valget til EU-Parlamentet for at være borgernes og de folkelige bevægelsers stemme i EU på tværs af grænser, på trods af mure og med indflydelse i den demokratiske proces, siger Anne-Mette Wehmül­ler, og tilføjer at SF er folkebevægelsernes parti og kan sikre disse indflydelse, så EU bliver bedre end i dag.
– Vi kan give EU en mere solidarisk, grøn og demokratisk retning, siger hun. – Jeg vil kæmpe for en lovgivning der sikrer sunde fødevarer og ren luft, så vores børn kan vokse op i et sundt, demokratisk og grønt Europa. Men Europa har også brug for en ny socialpolitik, der tager hånd om Europas svageste. Det kræver blandt andet en langt mere ambitiøs flygtningepolitik og en progressiv europæisk hjemløsepolitik med sociale centre for hjemløse i de europæiske hovedstæder, siger hun.
Anne-Mette Wehmüller er cand.mag. i Europa­studier og centerleder ved Miljøpunkt. Hun er endvidere folketingskandidat for sit parti, opstillet i København.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter