Tirsdag 26. september 2017
-Jeg regner nok med at sætte mine varer yderligere ned den sidste uge, fortæller Lone Skovgaard, der har sine tvillinger på armen. Foto: Kaj Bonne.
Lone lukker
Jeg vil også være mor!
Skrevet af Dorthe Brandborg - 13. maj 2014, 20:25:58

At drive en butik med sene lukketider er ikke ligefrem forenelig med at være mor til tvillinger.
Det er grunden til, at Lone Skovgaard har besluttet at holde ophørs udsalg i sin forretning ”Brønshøj Ure & Smykker” på Frederiks­sunds­vej 150.
-Jeg har ellers været glad for min forretning, men jeg blev mor til tvillinger for ni måneder siden, og dem vil jeg gerne have mere tid til. Jeg vil gerne selv kunne hente dem fra vuggestuen og det er svært, når man har forretning. Nu skal jeg så til at finde ud af, hvad jeg skal foretage mig – det skal bare ikke være et arbejde, hvor jeg først får fri kl 17.30 hver dag, forsikrer Lone Skovgaard, der har 50 procent på alle varerne indtil den 22.maj.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter