Søndag 22. oktober 2017
Latterinstruktøren fik et godt tag i de ældre, der meget gerne ville deltage i løjerne. Foto: Kaj Bonne.
Motion og godt humør for seniorerne
Fredag i sidste uge blev der igen afholdt Brønshøj-Husum Walks for bydelens borgere over 60 år
Skrevet af Erik Fisker - 28. maj 2014, 13:18:40

Det er blevet en tradition, at Brønshøj-Husum Lokaludvalg i samarbejde med bl.a. Brønshøj-Husum Aktiv Center, Tingbjerg Pensionistcenter, Husum Vænge Centret og Kulturhuset Pilegården gør en indsats for bydelens lidt ældre med motion, samvær og godt humør.
Brønshøj-Husum Walks er en hyggelig gå-quiz, der startede på Fix´boldbane ved Utterslev Mose med opvarmning til kroppen, hjernen, sangstemmen og i år også til lattermusklerne, da latterinstruktør Susanne Sivert fik alle med til øvelser, der for alvor satte humøret op hos de omkring 70 deltagere.
Efter opvarmningen gik turen i mindre hold rundt til fire poster i bydelen, hvor der var opgaver med sjove spørgsmål eller øvelser. Den sidste post var på Kulturhuset Pilegården, hvor der blev budt på kaffe og sandwich samt uddeling af præmier.

Mange gode tilbud til seniorerne
– Det blev en rigtig god dag, hvor del hele forløb fint med friske deltagere, der var indstillet på at være med, fortæller en af hovedkræfterne bag Brønshøj-Husum Walks, Ernst Sørensen, der er formand for socialudvalget i Brønshøj-Husum Lokal­udvalg. – Det var de lokale pensionistcentrer, der havde bemandet posterne, og en af vores hensigter med arrangementet er netop at gøre opmærksom på de mange gode aktiviteter disse centrer tilbyder. Tilbud som mange måske ikke kender, men som kan bidrage til at give de lidt ældre et lidt bedre seniorliv med motion og samvær med andre, slutter Ernst Sørensen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter