Lørdag 23. september 2017
Union og Arbejdernes Landsbank indgår sponsoraftale
Skrevet af Erik Fisker - 6. maj 2014, 11:09:31

Boldklubben Union og Arbejdernes Landsbank i Brønshøj og Vanløse har indgået en samarbejdsaftale, der betyder at Arbejdernes Landsbank bliver sponsor for både ungdomsafdelingen og klubbens første­hold. Bold­klubben Unions formand Bo Sten Hansen udtaler i den anledning: ”Jeg er rigtig glad for, at Arbejdernes Lands­bank har bemærket det arbejde og de initiativer, vi dagligt udfører med fodboldsspillere i et udfordret område af København, og derfor har valgt at støtte os. Denne aftale giver os mulighed for at bygge ovenpå det, vi allerede har opnået, og jeg er sikker på, at vores samarbejde med banken vil løbe længe til glæde for både os og Arbejdernes Landsbank”.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter