Onsdag 20. september 2017
Mange, både børn, unge og voksne, deltog i årets Kulturdag. Foto: Kaj Bonne.
2700Kulturdag
Skrevet af Erik Fisker - 20. juni 2014, 11:46:12

Det var i år sjette gang Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdt Kulturdag ved Brønshøj Torv. Området var fyldt med mange deltagende foreninger, og der var opvisninger og aktiviteter for hele familien. Ikke mindst var der et stort og alsidigt program med optræden fra scenen, der især tiltrak mange børnefamilier. At der så samtidig var stort loppemarked på torvet mod Frederikssundsvej, var med til at skabe liv og en god stemning.
– Det er vores håb, at det ikke kun bliver en hyggelig og festlig dag, men også en dag hvor der er mulighed for at knytte kontakter, og se hvad vores bydel også har at byde på, sagde Lokaludvalgets formand, Erik Fisker.
Om Lokaludvalgets arbejde tilføjede han, at hvis der skal være mening med et Lokaludvalg, skal udvalget være i god kontakt med borgerne i bydelen, og han opfordrede alle, der har noget på hjertet, til at kontakte et medlem af Lokaludvalget eller sekretariatet, der har kontor i Kulturhuset Pilegården. – Lokaludvalget er der for borgernes skyld, sluttede han.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter