Mandag 25. september 2017
Gudstjeneste ud af huset
Skrevet af Dorthe Brandborg - 10. juni 2014, 11:59:22

Tirsdag d. 17. juni afholder Husum Kirke den traditionsrige udflugt, der i år går til Værløse Kirke
Der er afgang præcis kl. 19 fra parkeringspladsen ved Husum Kirke til Værløse Kirke, hvor der både vises rundt i kirken og bydes på en kop kaffe. Aftenen slutter af med en kort gudstjeneste ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Bussen er tilbage ved Husum Kirke ca. kl. 22. Det er gratis at deltage i turen.

Elevkoncert
Søndag d. 15. juni kl. 13.30 er der igen elevkoncert i Husumvold Kirke med Olga Trochinas klaverelever. Eleverne er i alderen 8-16 år og spiller et varieret program der giver eksempler på hvad børnene har lært i det forløbne år. Fri entré.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter