Lørdag 23. september 2017
Pårørende efterlyses
Skrevet af Erik Fisker - 10. juni 2014, 11:25:42

Den 26. maj afgik den 66-årige Rudi Frantz Rene Jakobsen, Bystævneparken i Brønshøj, ved døden på sin bopæl. Da han ikke har efterladt oplysninger om sine pårørende, har man måttet skride til offentlig efterlysning af eventuelle slægtninge til ham. Er der nogen blandt vore læsere, der kender noget til afdødes slægtninge, evt. selv har været i familie med ham, bedes vedkommende sætte sig i forbindelse med Sundheds- og Omsorgs­for­valt­ningens Admini­stra­tions­­center i Sjællandsgade 40 på Nørrebro, tlf. 35 30 38 57.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter