Tirsdag 26. september 2017
Den kloge trend i Tingbjerg
Skrevet af Cecilia Lonning-Skovgaard (V), medlem af Borgerrepræsentationen og integrationsudvalget - 28. juli 2014, 20:58:43

Tingbjerg Heldagsskole har tilsyneladende gjort det umulige – nemlig skaffet et skyhøjt karaktergennemsnit til afgangseksamenerne i mundtlig dansk. Dette resultat skal ses i lyset af, at 96 procent af eleverne på skolen er tosprogede. Det er positivt, at Tingbjerg kommer på landkortet med en opmuntrende nyhed, for der har tidligere været tendens til at tegne et mere trist billede af bydelen.

Fra integrationsudvalget på Rådhuset ønsker jeg stort tillykke med danskkaraktererne. Jeg håber at resultatet er blivende for de kommende årgange på skolen, som dermed kan tage et reelt, afgørende ryk væk fra bunden af karakterskalaen. Jeg vil opfordre til, at de øvrige københavnske folkeskoler med mange tosprogede elever, der ligesom Tingbjerg modtager betydelige tilskud både fra kommunalt og nationalt hold, lærer af de gode takter i Tingbjerg. Så bliver Tingbjerg for alvor trendsættende.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter