Tirsdag 26. september 2017
Nyd verden og oplev den, lød det fra Morten Kabell. Foto: Brian Lindberg Jensen.
Husk at leve livet
Borgmesterens opfordring til de nye studenter
Skrevet af Dorthe Brandborg - 1. juli 2014, 10:59:32

I lørdags kunne 3. g ‘erne efter tre år med mange lektier og lige så mange fester afholde translokation på Nørre G med taler, sange, og uddeling af eksamensbeviser og masser af legater. Der var stor glæde blandt alle studenter, men også en vis tristesse over, at man nu skal spredes for alle vinde. Rektor Jens Boe Nielsen var meget imponeret over de cirka 250 elevers arbejdsindsats og kunne afsløre, at gennemsnittet for Nørre G lå på 7,2. Hovedtaleren var Teknik- og miljøborgmester Morten Kabell, der selv er student fra Nørre G.
-Da jeg blev student fra Nørre G, var det ikke nær så festlig en begivenhed, som det er i dag. Mange af os fik slet ikke huer på, og eksamensbeviserne fik vi i klasserene. Vi var nok heller ikke nær så ambitiøse og målrettede, som I er i dag, sagde Morten Kabell og takkede de lærer på gymnasiet, som aldrig fik noteret hans fravær.
– Uden deres hjælp var jeg nok aldrig blevet student, indrømmede Morten Kabell, til stor morskab for hele salen.
Efter filosofiske anskuelser og en opfordring til også at huske at leve livet og opleve verden, sendte Morten Kabell eleverne ud til de 10 pyntede kørertøjer, som stod linet op med dåse øl og høj musik og parate til køre årets studenter ud på landevejene og hjem til de ventende og stolte forældre.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter