Onsdag 20. september 2017
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Anne-Mette Wehmüller. Foto: Privat.
Hvornår kommer valgplakaterne ned?
Skrevet af Dorthe Brandborg - 14. juli 2014, 18:14:54

Det er måske knap så sjovt, at skulle tage sine valgplakater ned igen, når man ikke er valgt ind.
Der er i alle tilfælde flere steder i Brønshøj-Husum området, hvor SF-kandidat Anne-Mette Wehmüllers gulnede og flossede valgplakater fra den EU-valget den 25. maj stadigvæk hænger – og hun var én af dem, der ikke blev valgt ind i Europa-Parlamentet.
Normalt skal plakaterne været taget ned en uge efter valget, men Anne-Mette Wehmüllers har indtil videre hængt i over halvanden måned.
-Når vi konstaterer, at plakaterne ikke er taget ned, så avancerer vi partierne. Hvis de så ikke fjerner dem, så sender vi regningen til partiet eller til den enkelte kandidat, fortæller centerchef for teknik- og miljøforvaltningen, Jon Pape, der tilføjer, at det er alle partier, der glemmer at tage plakaterne ned.
-Der er ingen syndere og ingen helgener. Men der er måske en tendens til, at det er de personer, der ikke blev valgt ind, som vælger at lade plakaterne hænge. Motivationen er formentlig dalende, tilføjer Jon Pape.

Print artikel Print artikel
En kommentar til “Hvornår kommer valgplakaterne ned?
  1. Anne-Mette Wehmüller skrev:

    Hej

    Jeg har ikke modtaget nogle henvendelser fra jer da jeg er på ferie.
    Jeg har nu gennemgået området igen. Vi har haft i alt 700 plakater oppe og de to jeg har fundet ved gennemgang er nu taget ned. Venligst skriv hvor præcist de mange plakater er? Er der tale om de to jeg har fundet? Den ene kunne vi ikke nedtage pg.a. vejarbejde og den anden pg.a. trafik. Ellers måske lidt af en overdrivelse at tale om mange. Jeg betaler naturligvis gebyret, hvis kommunen har nedtaget.

    Venligst angiv præcist sted her. Anne-Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter