Onsdag 20. september 2017
Foto: Brian Lindberg Jensen.
Perfekt vejr til grill ved Bellahøj Kirke
Skrevet af Erik Fisker - 28. juli 2014, 20:56:12

Torsdag i sidste uge havde Bellahøj Kirke for første gang inviteret til arrangementet Grill og Gud på pladsen foran kirken ud mod Frederikssundsvej. Initiativet var ikke begunstiget af strålende sommervejr og en begrænset ferietrafik på Frederikssundsvej og blev en succes med omkring 60 deltagere til den fælles spisning. – Vi vil gerne være mere synlige fra kirkens side, og vi fik også mange positive tilkendegivelser på vores arrangement med spisning og efterfølgende aftengudstjeneste, fortæller sognepræst Asser Skude og tilføjer, at næste Grill og Gud afholdes den 7. august, kl. 17.30.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter