Onsdag 20. september 2017
Adi Holzers glasmaleri i Husum Kirke. Foto: Espen Bock.
Sommerens aftengudstjenester i Husum Kirke
Skrevet af Erik Fisker - 1. juli 2014, 11:38:22

En aftengudstjeneste i Husum Kirke kan fokusere på et bestemt tema eller tage udgangspunkt i eksempelvis et billede, en salme, en bibeltekst, eller blot et enkelt ord. Aftengudstjenesten tirsdag den 1. juli, kl. 19 er ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen og har overskriften Det syngende hjerte. Salmerne har altid haft en særlig betydning i en gudstjeneste og med udgangspunkt i bl.a. Iben Krogsdals nye salmer vil Iben Hornshøj Sørensen ved denne aftengudstjeneste udforske troens hjertesprog i sang, musik og ord. Aftengudstjenesten tirsdag den 15. juli, kl. 19 er også ved Iben Hornshøj Sørensen. Her er der tale om en sommeraftensgudstjeneste præget af de lyse nætter og sommernattens poesi.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter