Onsdag 20. september 2017
Tingbjerg kollegiet. Foto: fsb.
Boliger klar på Tingbjerg Kollegiet
Skrevet af Dorthe Brandborg - 12. august 2014, 10:44:03

Tingbjerg Kollegiet, der administreres af det københavnske boligselskab fsb, er tæt på at afslutte en gennemgribende renovering og modernisering. Der er et stort behov for gode tidssvarende boliger til unge under uddannelse i København – også lidt større boliger, man kan dele med kæreste eller ven. For at imødekomme behovet for mere plads er nogle af kollegiets værelser nu lagt sammen på hver gang, så kollegiet får 18 nye 2-rums boliger med eget bad og køkken. Der er nu boliger klar, der opfylder behovet for mere plads, og ventelisten er kort.
Eget minikøkken, nyt badeværelse, bedre skabs- og opbevaringsplads og moderne fælleskøkkener med udgang til altan er noget af det, der er en konsekvens af moderniseringen på hele kollegiet. Dertil kommer vandbesparende toiletter og et nyt ventilationssystem, der giver et bedre indeklima, nye linoleumsgulve og så naturligvis maling af væg og lofter. Renoveringen afsluttes endeligt i november i år.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter