Mandag 25. september 2017
En af Brønshøjs nye spillere - Martin Monrad Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj Bordtennis åbnede sæsonen med nederlag mod mestrene
Brønshøj 1 - 4 Roskilde Brønshøj Bordtennis tog, lørdag den 30. august, imod de forsvarende mestre fra Roskilde, i åbningskampen af deres 70 års jubilæumssæson. Desværre for Brønshøj måtte de sande, at sidste års gode spil fortsatte for Roskilde, som blev en for stor mundfuld på dagen
Skrevet af Jakob Carlsson - 31. august 2014, 21:09:33

Efter de tre første kampe stod den 3-0 til Roskilde, som sikrede sig sejren med to kampe tilbage. Stortalentet, Anders Lind, var ellers foran 1-0 i sæt mod bordtennis-veteranen Allan Bentsen, men fra andet sæts start kom Bentsen foran, og formåede at udnytte sin store rutine til at få overtaget resten af kampen igennem. Christian Kongsgaard pyntede på det samlede resultat med hans sejr i den spændende 5-sæt-kamp mod Claus Nielsen, men desværre for Brønshøj endte det i et samlet 1-4 nederlag.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter