Torsdag 21. september 2017
Brønshøj Kirkes Pigekor. Foto: Brønshøj Kirke.
Korsang for børn og unge i Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkes Børnekor og Brønshøj Kirkes Pigekor inviterer igen til audition torsdag den 21. august mellem kl. 15 – 16.30 i Brønshøj Kirke
Skrevet af Erik Fisker - 12. august 2014, 10:39:20

Alle med lyst til at synge inviteres til at komme og synge for, hvis man har lyst til at deltage i et forpligtende, varmt og musikalsk korarbejde. Alle skal synge 1. vers af ”I østen stiger solen op”. Kirkens organist Bente Kiil Toftegaard glæder sig til at se og høre nye sangglade børn og unge.
– I børnekoret er det for børn der går i 2.-4. klasse, og dernæst er der mulighed for at synge i pigekoret som er for piger fra 5. klasse og opefter. Korene medvirker bl.a. ved koncerter og guds­tjenester i Brønshøj Kirke, deltager i korstævner og tager på korlejre og udenlandsrejser, fortæller Bente Kiil Toftegaard.

Både klassisk og rytmisk
Korene optræder også til den årlige tænding af juletræet på Brønshøj Torv, og pigekoret er allerede nu i gang med forberedelserne til deres turné til Letland sommeren 2015. Korsangerne lærer en masse om hvad deres sangstemmer kan, lærer lidt om noder, synger mange herlige sange og både det klassiske og det rytmiske repertoire er med.
Hver onsdag eftermiddag øves der i Sognecentret, Præstegårdsallé nr. 5. Det er gratis, men meget kvalificeret musikundervisning. Til gengæld forventes det, at man deltager aktivt i korets arbejde og arrangementer. – Mød op til audition, og har du lyst til at høre mere kan du kontakte mig eller finde yderligere oplysninger på kirkens hjemmeside, slutter korleder Bente Kiil Toftegaard.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter