Annonce
50 års jubilæum
carsten-hoffmann-sørensen.jpg
Carsten Hoffmann Sørensen. Foto: Foto: Privat.
Det er noget af en præstation, som 66-årige Carsten Hoffmann Sørensen fra Brønshøj har begået

Han kan nemlig fejre, at han har været i det samme vvs-firma i 50 år, hvoraf de første 40 år var under SkjoldGrøntved, der i dag er overtaget af Københavns VVS.
Carsten kender Brønshøj ud og ind. Han er opvokset på Hvalsøvej, og har arbejdet i 50 år med udgangspunkt fra adressen Husumvej.
Han startede som arbejdsdreng og kom senere i lære hos SkjoldGrøntved. Carsten havde selv fundet pladsen i Husum, men fik ikke lov til at starte før hans far, havde godkendt firmaet.
Carsten har været lærlingeansvarlig og sikkerhedsrepræsentant. Da han selv var i lære, var det lærlingenes job at tage det tunge slæb, så dan han selv senere fik lærlinge, blev de regler lavet om, så lærlinge ikke skulle løfte mere end andre.
Der har været en stor ændring indenfor sikkerhedsregler. Da Carsten var ung, var det normalt, at kravle ud af et loftsvindue med en snor om livet, når der skulle laves tag. Sådan er det ikke mere.
Men Carsten har altid været glad for sit arbejde og mødet med kollegaer og kunder. Til trods for tunge løft og mange års slid, som har resulteret i et nyt knæ, har Carsten valgt at fortsætte med at arbejde.
Carsten Hoffmann Sørensen er gift med Karin og har to voksne døtre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top