Mandag 25. september 2017
Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj tog fusen på favoritterne fra AC Horsens
661 tilskuere så undertippede Brønshøj snuppe det ene point i overtiden hjemme på Tingbjerg Ground
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 20. september 2014, 21:55:38

AC Horsens med tidligere Brønshøj træner Bo Henriksen i spidsen, besøgte lørdag Tingbjerg Ground som klare favoritter til opgøret.

Efter en god start af hjemmeholdet med et par gode chancer, var det gæsterne der bragte sig foran med 0-1 efter 20 minutters spil. Martin Lund blev spillet i dybden og placerede bolden i det lange hjørne uden chance for Dannevang i Brønshøj målet.

Det resultat holdt indtil det 89. minut hvor Brønshøj fik hjørnespark og Dannevang gik med frem og skabte uro i forsvaret. Det resulterede i et ordentlig klumpspil, hvor Lars Emil Juul Andersen kom højest og bolden havnede for fødderne af Nuri Mustafi, som resolut sparkede bolden i mål til stor jubel for størstedelen af tilskuerne. Det blev kampens resultat.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter