Mandag 25. september 2017
Brønshøj trak Jammerbugt FC i landspokalturnering
Brønshøj trak Jammerbugt FC fra Pandrup i Nordjylland. Klubben spiller i 2. divison vest
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 26. september 2014, 12:50:49

Brønshøj skal i pokalen møde Jammerbugt FC fra 2. division vest. Brønshøj Træner Carit Falch udtaler at det er en fin lodtrækning at skulle møde en klub fra en lavere række, men at han har stor respekt for Jammerbugt FC. Men selvfølgelig skal vi gå videre, slutter han. Kampen spilles 28-29 oktober formentligt på Sparekassen Vendsyssel Arena i Pandrup. Jammerbugt FC slog i anden runde Marstal/Rise med 0-3. Brønshøj gik videre med en sejr over OB på 1-0

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter