Mandag 25. september 2017
Der er kun én vindergruppe
Skrevet af Kurt Axelsen Mirabellevej 12, 2400 København NV - 2. september 2014, 10:09:56

I sagen mellem Grøndalsvænge og Københavns Kommune er begge parter tabere: Københavns Kommune vil selvsagt tabe grundskyld når grundene sættes ned til det halve, og beboerne tabe almindelig værdistigning.
Og der kommer ingen billige boliger til Københavnerne, da husene sælges i et lukket kredsløb, fortrin til arvinger, børn etc. i.h.t. foreningens vedtægter!
Der er kun en vindergruppe, og det er det væld af sagførere, der skal føre alle sagerne, hhv. mellem Københavns Kommune og Grøndalsvænge samt Grøndalsvænge mod Skat, men ikke mindst det væld af advokater der skal føre sagerne i de 200 søgsmål, der er mellem beboerne og de tidligere beboere i Grøndalsvænge. I sandhed god socialdemokratisk politik.
Som en lille ekstra morsomhed, kan det jo også bemærkes, at beboerne i Grøndalsvænge både skal betale egne sagførere, og som borgere i København Kommune, skal de være med til at betale modpartens sagførere!
Vi kan alle være stolte af Brønshøjkredsens opstillede og valgte Socialdemokrater!

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter