Annonce
Et hul i cykelnettet lappes
Cykelsti-40-14.jpg
Arbejdet med cykelbanerne forventes færdigt inden jul. Foto: Kaj Bonne.
Arbejdet med at anlægge cykelbaner m.m. fra Brønshøj Torv til Godthåbsvej er gået i gang

Et mangeårigt ønske om bedre og mere sikre forhold for cyklisterne på strækningen Brønshøjvej, Gaunøvej, Annebergvej og Primulavej bliver opfyldt inden jul. Arbejdet er startet, og dermed kommer der en mere tryg cykelforbindelse på ”tværs” af Brønshøj til Godthåbsvej i Vanløse og byens øvrige net af cykelstier og cykelbaner.
På strækningen, der bruges af mange cyklister, kører også bus 2A og i dag kører cyklisterne på vejbanen sammen med biler og busser. Endvidere ligger der strækningen to skoler. På det meste af strækningen etableres cykelbaner og enkelte steder almindelige cykelstier. Endvidere vil der ske oplægning af vejkryds.
Der er afsat 5 mio. kr. til projektet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top