Annonce
Landskamp i TV-Bella
DBU har bedt TV-Bella sørge for optagelser af landskamp i Tingbjerg

Selv DBU har fået et godt øje til TV-Bella, der efterhånden er rutineret med hensyn til optagelser af fodboldkampe. Derfor har DBU henvendt til TV-Bella og bedt den lokale tv-station om at optage landskampen for U18-landsholdet mod Montenegro.
Kampen spilles torsdag den 25. september i Tingbjerg Idrætspark, som i øvrigt for første gang nogensinde lægger græs til en officiel fodboldlandskamp.
TV-Bella bringer et sammendrag af kampen mandag den 29. september, kl. 22.30. Samme aften – dog klokken 21 – bringer TV-Bella også klip fra Brønshøjs pokalkamp mod superligaholdet OB. Denne kamp spilles også i Tingbjerg Idrætspark den 23. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top