Torsdag 21. september 2017
Foto: Colourbox.dk.
Sæsonstart for Læseklubber på Brønshøj Bibliotek
Skrevet af Dorthe Brandborg - 2. september 2014, 10:21:23

Fra den 30. september har Brønshøj Bibliotek igen i år læseklubber, hvor vi mødes og snakker om romaner, som har noget på hjertet. Hvad der bliver læst er en blanding af forslag fra de to bibliotekarer, Marianne Bårris og Karen Schaarup, der er tovholdere og deltagerne i klubben. I år har vi blandt andet planlagt at læse Herbjørg Wassmo: Disse øjeblikke, John Williams: Stoner, Stefan Zweig : Hjertets utålmodighed og Kate Atkinson: Liv efter liv.
Vi mødes den sidste tirsdag i måneden klokken 19 på Brønshøj Bibliotek og taler om, hvad vi synes om den læste bog 1-1½ timer. Det er sjældent kedeligt og vi behøver ikke at være enige! Der er i år enkelte ledige pladser, så hvis du er interesseret i at være med, er du velkommen til at henvende dig til Brønshøj Bibliotek, Karen Schaarup, tlf 82205740 eller skriv en mail til bibbrh@kff.kk.dk for nærmere info.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter