Annonce
Tingbjerg Challenge 2014
thriathlon.jpg
Foto: Colourbox.dk.
Har du lyst til at svømme, cykle og løbe? Og har du mod på at konkurrere mod dine naboer og venner? Så kom og deltag i årets triathlon lørdag den 6. september kl. 12-16 på Ruten 14 i Brønshøj

Tilmelding sker på selve dagen fra 9-11 og er du under 18 år skal dine forældre give skriftlig tilladelse.
+18 Crossroad, Idrætsprojektet og diverse lokal institutioner og foreninger inviterer til et stort triathlon-event med svømning i Tingbjerg svømmehal, cykling og løb på Ruten, grill, gadefodbold. Der vil også være mulighed for at se heste og deltage i diverse andre events på parkeringspladsen foran Ruten 14.
Vi skal på dagen have kåret årets Tingbjerg-triatlet, og det vil være muligt kun at deltage i enten svømning, cykling eller løb, hvis man ikke ønsker at deltage i en fuld triathlon. Triathlon-eventet vil være inddelt i 2 sværhedsgrader, så alle har mulighed for at deltage uanset alder, køn og om man er i super form. Man kan også gå ruten igennem, hvis man hellere vil det – Alle er velkomne!
Efterfølgende vil der være grillhygge for alle. Det er gratis. Hvis du vil vide mere, så tjek Facebook-siden ”Tingbjerg Challenge”. Husk at medbringe cykel, svømmetøj og løbetøj. Hvis du ikke har en cykel, kan du låne en på dagen. Tag din cykelhjelm med.
Løbet afholdes fra 12-14. Fra 14-16 er der diverse events – bl.a gadefodbold med tilmelding mellem 11-13.
14-16 er der grillhygge og kåring af vinder. Der vil være en præmie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top