Lørdag 21. oktober 2017
Foto: Martin Kristensen.
Trampolinhop i skoletiden
Skrevet af Erik Fisker - 30. september 2014, 09:10:56

Københavns Trampolin Klub har inviteret eleverne fra 9. klasserne på Bellahøj Skole til at være med i et 6 ugers trampolin forløb frem til november, hvor eleverne får kendskab til fysiske øvelser på trampolin og ikke mindst kendskab til sikkerhed, når der hoppes og springes. For eleverne på Bellahøj Skole tilrettelægges undervisningen, så øvelserne kan indgå i eller perspektivere sportsfaglige spørgsmål til elevernes afgangseksamen. Et lignende forløb er netop blevet afsluttet på Rødkilde Skole med stor succes. Samarbejdet mellem trampolinklubben og skolerne er et led i Åben Skole, som er en del af den nye folkeskolereform.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter