Fredag 22. september 2017
Foto: Christian Ove Carlsson.
Velbesøgt og vellykket Æblefest på Brønshøj Torv
Skrevet af Erik Fisker - 30. september 2014, 09:02:36

Foto: Christian Ove Carlsson
Også i år var Æblefesten på Brønshøj Torv en succes med mange fremmødte og utrolig mange æbler, der blev presset til velsmagende most. Bag arrangementet står Brønshøj-Husum Lokaludvalg og ikke mindst udvalgets miljømedarbejder Jens Christian Elle, der er drivkraften bag en længere række lokale aktiviteter med tilknytning til natur og miljø.
Udover at få most sine æbler var der mulighed for at smage på forskellige retter med æbler, for at få sine æbler sortsbestemt, få gode råd om dyrkning af æbler, bage snobrød med spejderne eller være med i Susse Volanders kreative æbleværksted.
Samtidig var Rytterskolens Havelaug i gang med arbejdet i Rytterskolens have og senere på dagen var der fernisering på en ny spændende udstilling i Rytterskolen. En dag med liv på Brønshøj Torv.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter