Lørdag 21. oktober 2017
Flot sejr af lokalt talent
Frederik Berg fra Sonnerupvej i Brønshøj leverede i weekenden et bemærkelsesværdigt flot resultat i sejlsport.
Skrevet af / - 21. oktober 2014, 11:05:56

I weekenden stillede han op for KDY – Kongelig Dansk Yachtclub – i et stærkt besat felt med 21 mandskaber i kampen om sejren ved det første internationale Regatta stævne i Københavns Havn om Champions League trofæet – verdens bedste sejlklub. Efter afviklingen af 45 seværdige og meget tætte sejladser lykkedes det Frederik og hans teamkammerater at hive den samlede sejr hjem og stå øverst på podiet med det flotte sølvfad, som symbol på sejren. En fantastisk præstation af konkurrencens yngste mandskab og Frederik på 19 år. Afgjort en sejler man kommer til at se mere til.

 

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter