Fredag 22. september 2017
God efterårsferie på FerieCamp
Skrevet af - - 14. oktober 2014, 08:06:24

Af Yildiz Akdogan (S), medlem af Borgerrepræsentationen og Kultur- og Fritidsudvalget
Som Brønshøj-Husum Avis nævnte i sidste uge, er FerieCamps til børn og unge et hit. Alle kan deltage og jeg håber, at rigtig mange i Tingbjerg og Husum vil komme i efterårsferien, måske også bare for at se, hvad FerieCamps er. For der er mange muligheder for at hygge sig med det, man kan lide i efterårsferien og i de andre skoleferier. Det kan være fodbold eller kreativt, rollespil eller dans samtidig med, at man mødes med vennerne eller andre, der også har lyst til en sjov ferie.
For socialdemokraterne er det rigtig vigtigt, at børn og unge kan tage på FerieCamps. Derfor fortsætter vi med at prioritere aktiviteterne højt. Det skaber ro, tryghed og gode oplevelser, at de 6-17-årige udfordres og hygger på Energicenter Voldparken, Tingbjerg Heldagsskole, Nørrebrohallen eller Kulturhuset Sokkelundlille i stedet for at hænge ud på gaden og kede sig.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter