Tirsdag 25. april 2017
_SPI3914-Edit
Yildiz Akdogan på Brønshøj Torv. Foto: Sofie Pihl.
Yildiz Akdogan i Folketinget
Det bliver den 41-årige Yildiz Akdogan (S) fra Brønshøj-kredsen, som kommer til at overtage Karen Hækkerups plads i Folketinget, efter denne har meddelt, at hun forlader politik og bliver ny direktør i Landbrug & Fødevarer
Skrevet af Erik Fisker - 14. oktober 2014, 07:45:49

Yildiz Akdogan blev valgt til Folketinget ved valget i 2007, men blev ikke genvalgt ved sidste folketingsvalg i 2011. Til gengæld blev hun ved kommunalvalget i 2013 valgt ind i Københavns Borgerrepræsentation, hvor hun siden 1. januar har været Socialdemokraternes politiske ordfører. Det er endnu ikke afklaret, om Yildiz Akdogan fremover skal passe både jobbet på Christiansborg og på Københavns Rådhus
Yildiz Akdogan har tyrkisk-kurdisk baggrund og boede de første fem et halvt år af sit liv hos sin farmor i Tyrkiet. Senere kom hun til forældrene i Esbjerg, og i dag bor Yildiz Akdogan på Nørrebro med sin mand Jonas Holm og deres datter Ayda.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter