Fredag 22. september 2017
9 ud af 10 får Digital Post
Skrevet af Erik Fisker - 29. december 2014, 17:39:23

92 procent af københavnerne får Digital Post, mens 8 procent af københavnerne er blevet fritaget for Digital Post, fordi de fx ikke har adgang til en computer med internet eller ikke har mulighed for at få NemID.
Med en digital postkasse kan man sende og modtage Digital Post, så slipper man for papir, porto og breve i ringbind. Digital Post bliver sendt til en sikker elektronisk postkasse, som er knyttet til cpr.nr. og beskyttet af NemID-login. Fortrolige oplysninger ender derfor (forhåbentlig) ikke i de forkerte hænder.
Det er en national målsætning, at 80 procent af kommunikationen mellem borgere og kommuner skal foregå digitalt ved udgangen af 2015.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter