Lørdag 23. september 2017
Jul i Radisen – med alt hvad der hører højtiden til. Foto: Ania Hostrup Hansen.
Ren radise-hygge
Den søde juletid er over os, og i Børnehuset Radisen på Dalbyvej bliver den fejret med manér
Skrevet af Erik Fisker - 17. december 2014, 12:28:58

Det er tid til den årlige julefest. Mørket har sænket sig over legepladsen, bålet er blevet tændt, og der gøres klar til bagværk og juledekorationer i de indendørs værksteder. Om lidt kommer forældre og børn med deres hjemmelavede lanterner og gode humør.
Både store og små er trukket i nissehuerne, da der bydes velkommen på legepladsen, hvor lyskæderne tændes. Hyggen breder sig, og den kolde luft emmer af gløgg, kakao og æbleskiver, som bliver indtaget, mens der sludres i kulden og i værkstederne, hvor både store og små laver juledekorationer og julekager.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter