Tirsdag 25. april 2017
boliglån
Foto: Colorbox.
Renterne fortsætter med at dykke
Historisk lav rente 
Skrevet af Dorthe Brandborg - 2. december 2014, 11:08:39

Boligejere betaler i gennemsnit 2,7 pct. i rente inklusiv bidrag på deres boliglån. Det viser dagens tal fra Nationalbanken for oktober 2014.
-Vi har de senere år set fortsat faldende renter, og det kommer de danske boligejere til gode. En almindelig dansk familie betaler lige nu i gennemsnit 2,7 pct. i rente på deres realkreditlån. Det er et historisk lavt niveau, og det er altså noget, der kan mærkes, siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet, og tilføjer:
-De danske boligejere er generelt rigtig gode til at bruge fordelene ved de fleksible lånemuligheder, vi har i det danske realkreditsystem. Mange låntagere har lån med variabel rente, ligesom mange familier allerede har nedkonverteret deres boliglån til et lån med en lavere fast rente.
Realkreditinstitutterne åbnede i august op for 30-årige lån med fast rente på 2,5 pct. Det betyder, at der igen kan være penge at spare for de danske familier. Ligegyldigt om man står og skal købe sin første bolig, eller man overvejer at omlægge sit eksisterende lån, er en fast lav rente på 2,5 pct. de næste 30 år et rigtig godt tilbud til de danske boligejere, siger Ane Arnth Jensen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter