Fredag 22. september 2017
Foto: Privat.
Tak til Københavns Kommune
Skrevet af Bestyrelsesformand Asser Skude, Bellahøj og Utterslev sogns menighedspleje - 29. december 2014, 17:16:33

På vegne af Bellahøj og Utterslev Sogns menighedspleje vil jeg rette en varm tak til Københavns Kommune for at støtte økonomisk, så vi kunne gennemføre julefrokost med alt, hvad der til hører for familier og deres børn. Menighedsplejens bestyrelse havde sørget for at bestille bord og menu på Baronens og købe personlige gaver til alle børn. Det blev til hyggelige timer for voksne og børn søndag den 14. december. Bagefter gik vi over til Bellahøj kirke og så Luciaoptog med koret fra Bellahøj skole.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter