Lørdag 21. oktober 2017
Borgerlig konfirmation tilbage i København
Skrevet af Erik Fisker - 20. januar 2015, 09:18:47

Omkring hver fjerde i en generation, eller omkring 12.000 unge, vælger hvert år den kirkelige konfirmation fra. Der findes ikke ret mange alternativer for denne gruppe, og typisk ender det med, at de holder en fest, uden nogen særlig højtideligholdelse.
Børne-, ungdoms- og familieorganisationen DUI-LEG og VIRKE arrangerer borgerlige konfirmationer rundt omkring i landet, og fra næste år genoptages arrangementet i København. En borgerlig konfirmation, også kaldet en nonfirmation, er en fælles højtideligholdelse af overgangen fra barn til voksen, som holdes uden for kirken. Yderligere oplysninger på dui.dk.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter