Annonce
Lokale mæglere bag regionalt mæglersamarbejde
bella-bolig.jpg
Foto: Presse.
Bella Bolig bag nyt ejendomsmægler­samarbejde - din bolig partner vil fremover være paraplyorganisation for flere forskellige ejendomsmæglervirksomheder i Hovedstadsområdet.

Din bolig partner dækker over flere mindre ejendomsmæglervirksomheder, som opererer i hvert sit geografiske område, men som fremover har fundet det fornuftigt at indgå i et mere formaliseret samarbejde.
I samarbejdet indgår
Ankjær & Co. (Bella Bolig) – som primært dækker Brønshøj, Vanløse, Søborg og broerne
Helgason Bolig – som primært dækker Taastrup, Ballerup, Herlev, Smørum
Furesø Bolig – som primært dækker Farum, Værløse, Birkerød og Hillerød
Din bolig partner dækker hele regionen og lidt til.
Fra årsskiftet startede vi 3 ejendomsmæglervirksomheder, og vi er p.t. i dialog med et par stykker mere, der tydeligt kan se fordelene ved et styrket samarbejde. Din bolig partner bliver et energicenter for bolighandel. Vi har samlet alle vores emner på vores nye hjemmeside, hvor kunderne kan se det samlede udbud af boliger fra medlemmerne af din bolig partner.
-Vi kender i forvejen hinanden ganske godt, og ved at flytte sammen rent fysisk kan vi trække yderligere på hinandens kompetencer samtidig med, at vi kan holde omkostninger til kontorhold, markedsføring, it, administration og lignende nede til glæde for kunderne.
På den måde frigør vi ressourcer til at skrue yderligere op for servicen over for kunderne, siger den erfarne Brønshøj-mægler.
Han tilføjer, at et af de områder, der frem over styrkes med samarbejdet, er rådgivning til boligkøbere.
-Som købermæglere har vi nogle kompetencer, som kommende boligkøbere kan trække på til særdeles konkurrencedygtige priser. Har man som for eksempel førstegangskøber uro i maven over et forestående boligkøb, så kan vi som købermægler være med i hele processen. Vi kan undersøge om prisniveauet er attraktivt i forhold til boligens stand og beliggenhed, vi kan komme med flere forskellige alternative finansieringsforslag, vi kan gennemgå alle dokumenter og stå for tinglysning, og vi kan på køberens vegne indgå i en dialog om handelsvilkårene – pris, overtagelsesdato og meget andet. Som erfarne ejendomsmæglere med stort lokalkendskab har vi nemlig fingeren på pulsen i det lokale marked, og med din bolig partner-samarbejdet kan vi trække på hinandens lokalkendskab i hele regionen, fastslår Johnnie Ankjær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top