Onsdag 20. september 2017
God stemning og godt humør prægede årsmødet i Tingbjerg Foto: Mikal Schlosser
Årsmøde for frivillige
Skrevet af Erik Fisker - 16. februar 2015, 20:27:35

For første gang var 45 frivillige fra 19 forskellige frivilliggrupper samlet til årsmøde for alle frivillige i Tingbjerg. Alt fra afdelingsbestyrelserne til lektiehjælpere og kvindenetværk var mødt op, og de var inviteret til en dag med speeddating, teater og tid til refleksion. Tingbjerg Områdesekretariat, som var arrangør af årsmødet, ønskede at hylde de frivillige og takke for deres indsats for at skabe sammenhold og aktiviteter i bydelen. – Aldrig før har Tingbjerg set et så stærk og mangfoldigt frivillig- og foreningsliv, og det var på dagen tydeligt, hvor stor betydning de frivillige har for bydelen, lyder det fra sekretariatet.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter