Søndag 24. september 2017
Så kom den første sejr til damerne fra Freja endelig i hus. Foto: Foto: Christian Ove Carlsson
Sæsonens første sejr til Freja
Albertslund/Glostrup – Freja HK 18-24
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 9. februar 2015, 15:22:54

Så fik Freja endelig sin første sejr i denne sæson. Det tog 15 forsøg, men efter et par meget lige kampe og knebne nederlag til henholdsvis TMS Ringsted og Amager SK kom forløsningen endelig, da Freja gæstede Albertslund/Glostrup i Albertslundhallerne i torsdags. Det blev en endda med de overbevisende cifre 18-24, og nu bliver det spændende at se om næste kamp ude imod de nærmeste konkurrenter fra Mørkøv KFUM giver flere point på kontoen. Kampen spilles den 18. februar i Mørkøvhallen.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter