Fredag 22. september 2017
Lis Søkvist (tv) dirigerede repræsentantskabsmødet. Ved siden af sidder Fællesrådets mangeårige formand, Selma Svensson Foto: ef
30 år med Selma som formand
De sidste 30 år har Selma Svensson været formand for Fællesrådet for Omsorgsarbejdet i Brønshøj, Husum og Utterslev, der tilbyder aktiviteter for alle pensionister og efterlønsmodtagere
Skrevet af Erik Fisker - 2. marts 2015, 20:02:08

Sidste år fyldte Fællesrådet 55 år og havde inviteret medlemmerne til festmiddag i Moltkes Palæ. Fællesrådets aktiviteter omfatter blandt andet hold i engelsk, tysk og samfundsfag samt kortspil, afspænding, hygge m.m. og rejser og udflugter. I sidste uge blev der afholdt repræsentantskabsmøde i Fællesrådet, og Selma Svensson kunne i sin beretning fortælle om at aktiviteterne går godt og at mange af medlemmerne havde været på nogle dejlige ture til blandt andet Orø, Hundested, Sønderjylland og Sachsen i Tyskland. I denne sæson afholdes der forårsfest i Sognecenteret, skovtur og tur til Ringkøbing og til Tyskland. På repræsentantskabsmødet blev Ingrid Jensen genvalgt som kasserer og Dick Skovlod blev nyvalgt til bestyrelsen. Fællesrådet har sidste år fået et kommunalt tilskud på 263.000 kr. og holder til i lokaler i Kobbelvænget og på Brønshøjvej.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter