Fredag 22. september 2017
Brønshøjs hold: (fra venstre) Jakob Asmussen, Martin Monrad og Christian Kongsgaard Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj tabte den 3. kvartfinalekamp til Odense
Kvartfinalen blev desværre endestationen for Brønshøjs Bordtennis herrehold i den danske elitedivision.
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 16. marts 2015, 13:48:29

Fra sæsonens start var Brønshøj Bordtennis’ målsætning ellers en plads i semifinalen, men efter den tredje og afgørende finalekamp mellem Odense og Brønshøj trak Odense det længste strå i en intenst og velspillet kamp. Brønshøj havde ellers et meget dedikeret publikum med til Odense.

Brønshøj Bordtennis har fortsat store ambitioner og selvom målet for elitedivisionens herrer ikke helt blev nået i år, har der været mange ting at glæde sig over. Brønshøj har 7 ud af de 20 bedste danske spillere. Brønshøj Bordtennis satser langsigtet med stort fokus på bredde, ungdom og publikumsinteresse. Brønshøj har således hold i alle landets divisionsrækker, og fører næstbedste række. Dertil kommer en stor ungdomsafdeling med mange talenter.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter