Mandag 23. oktober 2017
Brønshøj Vandtårn indgår i Overførselssagen 2014-15
Skrevet af Erik Fisker - 23. marts 2015, 20:29:05

Med baggrund i blandt andet en henvendelse fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg har Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus igen behandlet spørgsmålet om, hvad der skal ske med det fredede Brønshøj Vandtårn på Brønshøjvej. Det blev besluttet, at der skal arbejdes for, at Københavns Kommune kan tilbagekøbe tårnet og den omkringliggende grund. Det skønnes at købsprisen vil ligge mellem 1,5 og 2 mio. kr. Pengene skal i givet fald bevilges i forbindelse med den såkaldte Overførselssag, hvor kommunens overskud i 2014 skal fordeles. Forhandlinger herom finder sted i foråret.
Realiseres købet af vandtårnet, forventes det, at spejderne fra Bellahøj 21st Barking får tilladelse til at opføre et nyt spejderhus på grunden – de har faktisk allerede fået 2,2 mio. kr. fra den kommunale pulje til klubhuse.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter